Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Veletrh Stříbrné vánoční dny navštívilo o 10 % více návštěvníků než v roce 2016


Veletrh Stříbrné vánoční dny navštívilo o 10 % více návštěvníků než v roce 2016

Od 7. do 10. prosince 2017 se v areálu PVA EXPO PRAHA uskutečnil oblíbený veletrh dárků, dekorací a spotřebního zboží. Téměř 350 vystavovatelů nabídlo návštěvníkům tisíce tipů na originální vánoční dárky. Veletrh zhlédl rekordní počet návštěvníků – za čtyři dny dorazilo na letňanské výstaviště 33 259 lidí, což je o 10 % více než v loňském roce. V sobotu Stříbrné vánoční dny doplnil Vánoční bezlepkový trh, který organizovala Společnost pro bezlepkovou dietu z.s.

Areál PVA EXPO PRAHA patřil začátkem prosince již tradičně největšímu vánočnímu veletrhu v Praze. Na výstavní ploše 8000 m2 bylo k vidění celkem 348 vystavovatelů ze tří států. Ti nabídli pestrou škálu vánočních dárků: od drobného dárkového zboží přes dekorace, kosmetiku, nádobí až po módu nebo jídlo a pochutiny. Veletrh byl i letos doplněn o čtyři speciální sekce: Fashion zónu, Český jarmark, Vánoční hody a Sportovní a zážitkovou zónu. V sobotu pak mohli návštěvníci veletrhu nakoupit bezlepkové produkty na Vánočním bezlepkovém trhu.

Příchozí si z veletrhu odnesli nejen pravou vánoční atmosféru, plné tašky vánočních dárků pro své blízké, ale i kulturní zážitek z doprovodného programu, o který se i letos postaraly talentované děti. Desítky mladých umělců sdružené pod charitativními projekty ULICE DĚTEM ON TOUR a DEJME DĚTEM ŠANCI se postaraly o program po celé čtyři dny veletrhu. Ani letos nechyběl Strom splněných přání. Z donesených dárků se radovaly děti z Klokánku, které všechny odměnily svým vystoupením.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook