Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Jubilejní ročník veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY bude v nové koncepci.


Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé,

k 10. jubilejnímu ročníku veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY 2018 naše společnost přichystala novou koncepci veletrhu se zacílením nabídky, marketingu a doprovodného programu na celou rodinu. Připravujeme velkolepou vánoční výzdobu veletrhu od společnosti S.O.S. DEKORACE.

Veletrh je umístěn do nových hal – Hala 3, Hala 4, Hala 6, Vstupní hala II.

Kromě tradičních českých výrobních firem a společností zastupujících  značkové zboží se již pošesté na veletrhu představí sekce originální autorské nezávislé módy, šperků a designu FASHION ZÓNA a prodejní výstava rukodělné tvorby a lidové tvořivosti ČESKÝ JARMARK. Potravinová sekce VÁNOČNÍ HODY pro oblíbenost návštěvníků nebude chybět a bude  opět obohacena dne 15. 12. o Vánoční bezlepkový trh Společnosti pro bezlepkovou dietu z.s. www.celiak.cz. Připravujeme novou sekci Kolo pod stromeček. První ročník Kreativ market & Milujeme papír, největší vánoční akci pro milovníky kreativního tvoření  pro návštěvníky již chystá společnost VLTAVA LABE MEDIA, a.s.

Sekce FASHION ZÓNA, ČESKÝ JARMARK a VÁNOČNÍ HODY jsou nově koncipovány do Haly 4, v Hale 3 se představí tradiční výrobci a dovozci kvalitního zboží různorodých typů výrobků pro celou rodinu. VÁNOČNÍ BEZLEPKOVÝ TRH bude probíhat v sobotu v Hale 6. Bohatý doprovodný program si budou moci návštěvníci užít na hlavním pódiu ve Vstupní hale II. 

První slevová uzávěrka pronájmu výstavní plochy za nejnižší ceny bude 31. 5. 2018.

Využijte možnosti včasné propagace Vaší firmy na našich webových stránkách již v těchto dnech. Kompletní přihláškovou dokumentaci najdete v sekci Pro vystavovatele.

Těšíme se na Vaši účast a na originální a zajímavé produkty.
Za realizační tým veletrhu Jindra Konečná, manažerka veletrhu






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook