Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

TVOŘTE S ODBORNÍKY VE WORKSHOPECH NA VELETRHU. PŘEDSTAVUJEME LEKTORY WORKSHOPŮ.


Učitelky floristiky na Střední zahradnické škole a SOU s.r.o. v Praze

Bc. Monika Žáková DiS. - učitelka předmětu floristika, absolventka školy

Školu jsem absolvovala před 12 lety. Už na škole jsem se zajímala o floristiku, úpravu exteriéru a interiéru. Po absolvování školy jsem vystudovala ještě vyšší odbornou školu zahradnickou na Mělníce, v oboru Zahradní a krajinářská tvorba. Dále jsem absolvovala bakalářské studium učitelství praktického výcviku na ČZU v Praze.

V současné době vyučuji předmět floristika a praxe na naší zahradnické škole. Mohu zde uplatnit své teoretické a praktické zkušenosti, které jsem získala při studiu na této škole, dále rozvíjela v zaměstnání zaměřeném na floristickou tvorbu. Jsem ráda, že je mohu předávat současným žákům a vrátila jsem se do známého prostředí.

Kristýna Madaraszová – učitelka předmětu floristika a odborného výcviku, absolventka školy                                     

V této škole jsem nejdříve studovala učební obor Prodavač – Florista. Dále jsem po získání výučního listu pokračovala ve studiu maturitního oboru Zahradnictví. Na škole jsem získala výuční list i maturitní vysvědčení.

Již při studiu jsem pracovala v květinářství a rozšiřovala si dovednosti ve floristice. Po studiu jsem zůstala na škole a dnes vyučuji předmět floristika a praxe ve známém prostředí a předávám své zkušenosti mladším. Práce s mladými mě velmi baví a prostředí školní vazárny je mi blízké.

Kristýna Janušková – učitelka odborných předmětů a praxe

Absolventka přírodovědného gymnázia v Praze, absolventka inženýrského studia na ČZU v Praze oboru Zahradnictví. Na škole působí od roku 2022 jako učitel odborných předmětů a praxe. Mezi její záliby patří floristika.

 






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook