Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

VELETRH STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY LETOS POTĚŠÍ MILOVNÍKY KREATIVITY A TVOŘENÍ. STARTUJEME JIŽ VE ČTVRTEK!


Milí návštěvníci a příznivci vánočních veletrhů,
specializovaný veletrh na vánoční dárky STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY nabídne až deset tisíc tipů na dárky z různých odvětví, které v obchodních sítích nenajdete. Letošní ročník veletrhu bude mimořádný také díky speciální sekci, která je zaměřena na kreativitu a tvoření, jež je u Čechů stále oblíbenější.
Vyrobte si originální dárky pro své blízké.
Vánoční svátky jsou také o zábavě! Připraven je proto i bohatý tvůrčí program pro celou rodinu. Během workshopů si budete moct vytvořit vlastní vánoční originální dárky nebo dekorace. V sekci KREATIVITY se během čtyř dnů v rámci programu TVOŘENÍ NA PÓDIU vystřídá interiérová designérka, floristka a koučka Markéta Fleischnerová (Atelier MF ART), výtvarnice Kateřina Vodrážková (KV FELTED DESIGNS) s vlněným tvořením nebo lektoři se studenty Střední zahradnické školy v Hloubětíně. Více ZDE
Nebyly by to ty pravé Vánoce bez pořádného vánočního stromu s posezením a mlsáním, kde návštěvníci za zvuku koled zaručeně najdou sváteční pohodu.  Přijede i pohádkový princ herec Pavel Trávníček a zcela určitě potěší jeho sobotní autogramiáda nové knihy Tři oříšky pro prince, memoáry vycházející k 50. výročí od premiéry Popelky.
Pro gurmány je připravena gastro zóna nazvaná VÁNOČNÍ HODY, která nabídne jídlo, pití a delikatesy všech možných vánočních produktů. Sobota 9. prosince přinese oblíbený Vánoční bezlepkový trh Společnosti pro bezlepkovou dietu. Své výrobky celiakům, ale i vyznavačům zdravého životního stylu nabídnou čtyři desítky vystavovatelů a dalších prodejců bezlepkového sortimentu.

PŘIJDTE SI NAKOUPIT ORIGINÁLNÍ DÁRKY BEZ STRESU A VYROBIT VÁNOČNÍ DÁREK A DEKORACI S ODBORNÍKY.
Těšíme se na vás na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech!
Za celý tým Vás srdečně zve Jindra Konečná, manažerka veletrhu






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook