Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

PODĚKOVÁNÍ VYSTAVOVATELŮM A PARTNERŮM VELETRHU


Vážení a milí vystavovatelé a partneři veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY,

přijměte naše srdečné poděkování za Vaši účast a přispění k pohodové předvánoční atmosféře na veletrhu.

Veletrh dárků, dekorací a spotřebního zboží STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY, již čtrnáctý ročník této tradiční události, letos potěšil milovníky kreativity a tvoření, lahůdek i sváteční atmosféry. Veletrh se stal místem se skvělou vánoční atmosférou i přehlídkou produktů tuzemských a zahraničních výrobců a dodavatelů.

Plochu 5 400 m2 letňanského výstaviště zaplnilo až deset tisíc tipů na dárky od 190 vystavovatelů, kteří nabídli 15 823 návštěvníkům produkty a originální výrobky jako inspirace na vánoční nákup. Letošní ročník veletrhu byl mimořádný také díky speciální sekci, zaměřenou na kreativitu a tvoření s odborníky, jež je u Čechů stále oblíbenější. Úspěšně proběhl bohatý tvůrčí doprovodný program pro celou rodinu. Během workshopů s odborníky si návštěvníci s nadšením vytvořili vlastní vánoční dekorace.  STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY zpestřila také autogramiáda herce Pavla Trávníčka, jeho nové knihy Tři oříšky pro prince, memoáry vycházející k 50. výročí od premiéry Popelky. Sváteční atmosféru dokreslilo náměstíčko s vánočním stromem nabízejícím posezení s poslechem koled. Chuť Vánoc bylo možné okusit v sekci VÁNOČNÍ HODY a v sobotu se tato sekce rozrostla o BEZLEPKOVÝ TRH.

Přejeme Vám krásné a pohodové vánoční svátky prožité s láskou v srdci, vše nejlepší, mnoho zdraví a úspěchů v roce 2024.

Za organizační tým srdečně zdraví  a děkuje Jindra Konečná, manažerka veletrhu






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook