Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Stříbrné vánoční dny navštívilo přes 30 000 návštěvníků


Stříbrné vánoční dny navštívilo přes 30 000 návštěvníků

Od 8. do 11. prosince 2016 se v areálu PVA EXPO PRAHA uskutečnil již 8. veletrh dárků, dekorací a spotřebního zboží. Tři haly letňanského výstaviště zaplnilo 352 vystavovatelů, jejichž společným cílem bylo naladit návštěvníky na tu pravou vánoční atmosféru a nabídnout jim vhodné dárky pro blízké. Nabídka byla opravdu pestrá, na své si tak přišli všichni návštěvníci největšího předvánočního veletrhu.

Areál PVA EXPO PRAHA se již tradičně proměnil v ráj dárků. Na výstavní ploše 8000 m2 bylo k vidění 352 vystavovatelů z devíti států světa. Veletrh byl tematicky rozdělen do 4 sekcí. Fashion zóna představila práci téměř šesti desítek designérů a návrhářů. Ke koupi byly ručně vyráběné kabelky, šperky nebo oděvy. Český jarmark prezentoval rukodělné výrobky mnoha řemeslníků a lidových tvůrců. Návštěvníci si zde mohli vyrobit i svou vlastní vánoční ozdobu. To vše doplnila Sportovní a zážitková zóna. Po nákupech pak všichni doplnili energii v sekci Vánoční hody, která celou halu letňanského výstaviště provoněla vůní svařeného vína.

Vánoce neodmyslitelně patří dětem a právě jim byl věnován i doprovodný program veletrhu – projekt Pomáháme dětem o Vánocích. Každý návštěvník mohl přinést dárek dětem z Klokánku pod Strom splněných přání. Těm byly dárky poslední den veletrhu předány a děti na oplátku návštěvníkům předvedly své pěvecké vystoupení. Na pódiu v Hale 2D se v průběhu 4 dní veletrhu vystřídali mladí tanečníci, zpěváci a sportovci z projektů ULICE DĚTEM ON TOUR a DEJME ŠANCI DĚTEM.

Po celém výstavišti PVA EXPO PRAHA byly vystaveny ozdobené vánoční stromky. Právě ty byly předmětem soutěže firem o nejkrásněji ozdobený vánoční strom. První místo v hodnocení návštěvníků obsadila firma Glassor, na druhém místě se umístily Vánoční ozdoby Ivana Jandová a třetí příčka patřila firmě Autronic. Ve Vstupní hale I pak mohli návštěvníci hlasovat v soutěži gastronomických a zahradnických škol o nejlépe ozdobený vánoční stůl. Se stolem Hvězdné Vánoce zvítězila První soukromá hotelová škola, stůl České Vánoce přinesl druhé místo SOŠ a SOU Beroun, třetí pak byl stůl Kouzelná pohoda Vánoc od Středního odborného učiliště potravinářského Jílové u Prahy.

Další, v pořadí již 9. ročník veletrhu, se uskuteční od 7. do 10. prosince 2017.

Děkujeme všem vystavovatelům, partnerům i vystupujícím za jejich účast a přispění pohodové předvánoční atmosféry.

Krásné vánoční svátky přeje celý tým veletrhu Stříbrné vánoční dny.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook