Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Vážení a milí vystavovatelé a partneři veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY.


Vážení a milí vystavovatelé a  partneři veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY.

Děkujeme všem vystavovatelům, partnerům i vystupujícím za jejich účast a přispění pohodové předvánoční atmosféry.  Za team veletrhu Jindra Konečná, manažerka veletrhu

Veletrh Stříbrné vánoční dny vdechl sváteční atmosféru areálu PVA EXPO PRAHA již podesáté.

Na výstavní ploše 12 110 m2  (5 178m2 čisté výstavní plochy) se představilo celkem 407 vystavovatelů.  Jako inspirace na nákup vánočních dárků 34 363 návštěvníkům posloužilo na jednom místě až 10 000 tipů. Veletrh byl nově obohacen o novinku Kolo pod stromeček s pronajatou čistou výstavní plochou 358m2 a 14 vystavujícími firmami s širokým výběrem kol a cyklistických doplňků pro všechny věkové kategorie jezdců z řad amatérů i profesionálů.

Možnost vyrobit si dekorace nebo originální dárek nabídl první Kreativ market & Milujeme papír společnosti Vltava Labe Media a.s. na čisté výstavní ploše 1 140m2 s 30 kreativními a designovými firmami, stal se největší vánoční akcí pro milovníky papírových výrobků, kreativního tvoření a všeho krásného.

Ve speciální sekci Fashion zóna nabídlo šedesát výtvarníků a designérů dárky od srdce, originální autorskou tvorbu oděvu, šperků a doplňků, které v běžné obchodní síti neseženete. Dárek, který má duši si návštěvník mohl koupit  v sekci Český jarmark, ten prezentoval rukodělné výrobky 55 řemeslníků a lidových tvůrců.

Pro milovníky dobrého jídla a pití byla opět připravena zóna Vánoční hody s bohatou nabídkou tradičních jídel, ale i gurmánských specialit. Organizátoři ze Společnosti pro bezlepkovou dietu mysleli i na celiaky, nechyběl tedy ani sobotní Vánoční bezlepkový trh.

Vánoce neodmyslitelně patří dětem a právě jim byl věnován i doprovodný program veletrhu  v projektu Pomáháme dětem o Vánocích. Každý návštěvník i vystavovatel se mohl zapojit a nadělit dárek dětem z FOD Klokánek pod jejich Strom splněných přání.

Na pódiu ve Vstupní hale II se v průběhu 4 dní veletrhu vystřídali mladí talentovaní tanečníci, zpěváci a sportovci z projektů ULICE DĚTEM ON TOUR a DEJME ŠANCI DĚTEM. O zábavu pro celou rodinu se v bohatém doprovodném programu postarali výtvarníci, umělci i slavné osobnosti.

Těšíme se na Vás na dalším ročníku veletrhu v roce 2019.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook