Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Chraňte a udržujte své vlasy zdravé a krásné na slunci i u moře


Léto je za rohem a s ním i čas prosluněných chvil u moře. Mnozí z nás se už těší na dovolenou, kdy konečně opustí kancelářské židle a vydají se na tropické pláže. Tam nás čeká nejen relaxace, ale také plavání, šnorchlování, opalování, popíjení osvěžujících nápojů a vychutnávání výborného gelata. Ale zamysleli jste se někdy nad tím, co tyto aktivity znamenají pro vaše vlasy?

Společně s naším partnerem z veletrhu For Beauty, Brazil Keratin, jsme se zaměřili na specifické potřeby vlasů v letním období. Došli jsme k závěru, že vlasy potřebují speciální péči, aby zůstaly lesklé, zdravé a krásné i během horkých letních dnů. S radostí vám představujeme naši letní kolekci vlasové kosmetiky, navrženou pro nejlepší péči o vaše vlasy během léta.

Co vám naše produkty mohou nabídnout?


Ochrana před sluncem: Naše produkty pomáhají chránit vlasy před poškozením způsobeným slunečním zářením, takže si můžete užívat slunce bez obav.

Ochrana před slanou vodou: Speciálně vyvinuté složení chrání vlasy před vysušením a poškozením způsobeným slanou vodou, ať už jste u moře nebo u bazénu.

Hloubková regenerace: Produkty hluboce regenerují vlasy, hydratují je a obnovují jejich pružnost, což zajišťuje jejich zdraví a krásu.

Lesklý a zdravý vzhled: Tato letní kosmetická řada navrací vlasům lesk a zdravý vzhled, takže vaše vlasy budou vypadat skvěle za každé situace.

Snadné rozčesávání: Díky našemu složení se vlasy snadno rozčesávají, což je obzvláště užitečné po dni stráveném na pláži nebo u bazénu.

Praktická cestovní balení: Naše produkty jsou dostupné i v praktických cestovních baleních do 100 ml, takže je můžete mít vždy s sebou, i když cestujete letadlem. Ideální pro letní dovolenou!

Naše letní řada vlasové kosmetiky je navržena tak, aby poskytla vašim vlasům nejlepší péči a ochranu během horkých letních dnů. Připravte své vlasy na léto a dopřejte jim tu nejlepší péči.

Navštivte náš e-shop na www.shopex.cz a prozkoumejte všechny výhody naší vlasové kosmetiky. Speciální letní nabídku za akční ceny nyní naleznete zde.

 

Přejeme vám krásné léto plné slunečních paprsků a nezapomenutelných zážitků!

S pozdravem,
Tým shopex.cz ve spolupráci s Brazil Keratin






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva- SVD 2023