Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Přípravy doprovodného programu veletrhu již začaly, užije si jej celá rodina.


Přípravy doprovodného programu veletrhu již začaly, užije si jej celá rodina.

Doprovodný program 10. jubilejního ročníku veletrhu je opět zaměřen na pomoc dětem a mládeži.

Projekt Pomáháme dětem o Vánocích pro letošní ročník sdružuje několik charitativní projektů – Ulice dětem on TourDejme šanci dětem, pomoc FOD Klokánek, projekt Nádání a dovednosti,  projekt Mezi námi mezigeneračně. Svůj talent předvedou desítky mladých umělců s tanečními, pěveckými, sportovními a dalšími vystoupeními. Nebudou chybět známé tváře – Slávek Boura, Iva Pazderková, MAXÍCI a další.

Opět chystáme několik soutěží pro děti a mládež, studenty gastronomických a zahradnických škol a učilišť, také soutěže pro vystavovatele, kde se i návštěvník může stát porotcem formou ankety a získat tak hodnotnou výhru. Připravujeme soutěž gastronomických a zahradnických škol Nejlépe nadekorovaný stůl, soutěž firem Nejkrásnější vánoční stromek – inspirace kreativního zdobení vánočních stromků, Favorit veletrhu – soutěž o nejlepší exponát veletrhu, soutěž o nejlepšího kapra pro děti mateřských škol.

Nově jsou připraveny Talentové vánoční dny – talentová soutěž pro děti, skupiny a handicapovanou mládež ve třech kategoriích – Zpěv a koledování, Dramatické kroužky, Kreativní pohybové aktivity, na které je možno již v těchto dnech se přihlásit.

Děti čeká Poštovní schránka pro Ježíška a dílnička, kde si dopis budou moci samy vyrobit.

Pro všechny návštěvníky se připravuje mnoho kreativních workshopů k výrobě vlastních dekorací, vánočních ozdob a jiných produktů. Nebude chybět ani autorská výstava mechanických kralických betlémů.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook