Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

VÍTEJTE V ČAROKRÁSNU! Vyrobte si pohádkovou vílu nebo skřítka na veleterhu.


VÍTEJTE V ČAROKRÁSNU!  Vyrobte si pohádkovou vílu nebo skřítka na veleterhu.

Aneb pozvánka do pohádkového světa Chami Peer ..kouzelného světa vil, skřítků, elfů, draků a jiných magických bytostí. Na Stříbrných vánočních dnech rozkvetou na světelném ostrůvku dva stánky plné barevného snění ...v něm si můžete vytvořit svou osobní magickou bytůstku, ať už jako dárek pro někoho blízkého k Vánocům či obdarovat sama sebe. Workshopy Chami Peer jsou otevřeny malým i velkým tvůrcům....není potřeba žádných zvláštních dovedností ...postačí chuť tvořit a hrát si...v každém z nás je umělec...a panenky, které už léta vznikají na těchto dílnách, jsou jedineční a překrásní tvorové...ochránci světla, štěstí a harmonie v nás. Zve vás do světa víl a skřítku Atelier Chami Peer .  Hala 4 č. stánku 4C31.

Pokud máte už teď nějakou představu, co byste rádi vyčarovali - ozvěte se mi do emailu chameleonka@vperleti.cz abych mohla pro vás vytvořit korpusy bytostí na míru vašich snů. Lze ale samozřejmě jen tak přijít a nechat se inspirovat předpřipravenými postavičkami a pohádkovou atmosférou.

Lze ale samozřejmě jen tak přijít a nechat se inspirovat předpřipravenými postavičkami a pohádkovou atmosférou.  Pro inspiraci - Atelier www.vperleti.cz






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook