Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Výhry veletrhu Stříbrné vánoční dny byly rozdány


Součástí veletrhu byla i letos soutěž o nejkrásněji ozdobený vánoční strom. Návštěvníci se tak mohli inspirovat vystavenými vánočními stromky, které byly umístěny na stáncích vystavovatelů. Do soutěže bylo přihlášeno celkem 12 soutěžních stromků. Návštěvníci nejvíce ocenili vánoční stromek od Soukromé SOŠ s SOU BEAN, s.r.o., za jeho netradiční vzhled a kreativitu, druhá se umístila firma Vánoční ozdoby Ivana Jandová, třetí příčku pak obsadila firma  GLASSOR.

Nechyběla ani tradiční soutěž gastronomických a zahradnických škol o nejlépe prostřený  vánoční stůl. První místo získal stůl s tématem Všichni spolu nadekorovaný Střední školou kosmetiky a hotelnictví BEAN, s.r.o.  Druhé místo obsadila SOŠ a SOU Beroun s vánočním stolem Vánoce našich babiček, třetí pozice patřila stolu pod názvem Ledové Vánoce, který vyzdobila Střední zahradnická škola a střední odborné učiliště z Prahy 9.

Favoritem veletrhu, kterého vybírali návštěvníci ze 17 přihlášených exponátů, se stala Lodička štěstí firmy České svíčky.

Návštěvnická soutěž:  Správná odpověď na otázku "Kolik návštěvníků veletrhu se zúčastní anketní soutěže“ byla 341. S tipem 333 byla nejblíže paní Marcela Pavelková z Prahy 2, která získala sedací vak v hodnotě 7.000 Kč. Výhercům gratulujeme!






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook