Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Vážení a milí vystavovatelé a partneři veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY


Veletrh dárků a dekorací STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY vdechl sváteční atmosféru areálu PVA EXPO PRAHA už pojedenácté.  Na výstavní ploše 9 100 m2 bylo k vidění celkem 367 vystavovatelů. 34 415 návštěvníkům posloužilo jako inspirace na vánoční nákup na jednom místě až 10 000 tipů. Ve speciální sekci Fashion Zóna nabídlo 55 designérů originální autorskou tvorbu oděvu, šperků a doplňků. Dárek, který má duši, si návštěvník mohl koupit  v sekci Český jarmark, ten prezentoval rukodělné výrobky 50 řemeslníků a lidových tvůrců. Pro milovníky dobrého jídla a pití byla opět připravena zóna Vánoční hody. Organizátoři ze Společnosti pro bezlepkovou dietu mysleli i na celiaky, nechyběl tedy ani sobotní Vánoční bezlepkový trh.

V bohatém doprovodném programu tradiční akce uvedl vánoční koncerty hvězd české i zahraniční populární hudby a pomohl potřebným v rámci charitativních akcí.

V rámci veletrhu proběhl bohatý doprovodný program, jehož významná část byla zaměřena na pomoc potřebným. Projekt Pomáháme dětem o Vánocích spojil různorodé charitativní počiny, například Dejme šanci dětem, Ulice dětem on tour, Mezi námi mezigeneračně, Nadační fond Modrá rybka nebo FOD Klokánek. K vidění byly hudební, taneční a sportovní vystoupení dětí a mládeže, ale také zajímavé workshopy. Připojit se k dobré věci mohli i návštěvníci a vystavovatelé nadělením dárku dětem z FOD Klokánek pod jejich Strom splněných. Slavnostního předávání dárků se zúčastnila i Miss ČR 2019 Nikola Kokyová. Zlatý hřeb se odehrál v sobotu  na pódiu ve Vstupní hale II. V rámci projektu Dejme šanci dětem vystoupilo mnoho známých tváří. Vystoupila italská legenda Drupi a Davide Mattioli.

Poprvé byl veletrh obohacen o večerní vánoční koncerty. Ve čtvrtek se Kongresový sál PVA EXPO PRAHA rozezněl hlasem zpěvačky Debbi. V sobotu ji vystřídala stálice české populární hudby Bára Basiková se smyčcovým orchestrem Prague Lecian Strings.

Velmi děkujeme všem vystavovatelům, partnerům i vystupujícím  na veletrhu za jejich účast a přispění pohodové předvánoční atmosféry.

Přejeme krásné a klidné vánoční svátky, vše nejlepší, mnoho zdraví a úspěchů v roce 2020.

Za team veletrhu Jindra Konečná, manažerka veletrhu

 






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook