Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

I KDYBY BYLY ZÁVĚJE... ...NA STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY URČITĚ PŘIJEĎTE


Milí přátelé,

pokud si lámete hlavu, kde získat inspiraci a zároveň i nakoupit zbývající vánoční dárky, máme pro vás řešení! STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY jsou letos již 13. ročníkem úspěšného veletrhu dárků, dekorací a spotřebního zboží. Srdečně vás proto zveme 8.–11. prosince na letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA, kde vás osloví tisíce tipů na vánoční dárky, zábavný program pro celou rodinu i velká řada vánočních lahůdek. Na co se můžete těšit?

V širokém portfoliu budou k dispozici produkty tradičních českých firem, výrobky lidové tvořivosti, které mají duši a originální kousky nezávislé autorské tvorby. Nebudou chybět vánoční ozdoby a dekorace, přírodní svíčky a skleněné a porcelánové výrobky, ale také dobroty na vánoční tabuli a mnoho dalších zajímavostí.

Chuť Vánoc bude možné okusit i ve Vstupní hale II, kde se budou po celou dobu veletrhu konat VÁNOČNÍ HODY. V soboru 10. prosince se tato sekce navíc rozroste o BEZLEPKOVÝ TRH.

Ve středu haly dokreslí atmosféru náměstíčko s vánočním stromem nabízejícím posezení s poslechem koled. Návštěvníci, kteří si budou chtít od předvánočních nákupů odpočinout, si mohou vychutnat francouzské delikatesy, čerstvé záviny, makronky či teplé a studené nápoje.

 K dokonalé vánoční atmosféře přispěje také slavnostní doprovodný program, který organizátor připravil ve spolupráci s neziskovou organizací Charita dětem. Na pódiu se představí ABBA STARS, jeden z nejúspěšnějších světových revivalů, nebo oblíbená Dáda Patrasová a Felix Slováček. Doprovodný program bude moderovat herec Miroslav Šimůnek.

O Vánocích je také čas na dobré skutky, a i ten budete moci na Stříbrných vánočních dnech udělat. Ani letos nebude na veletrhu chybět Strom splněných přání, pod který budete moci přinést dárek dětem z dětských domovů. Najdete ho v hale 2D u hlavního pódia. Za dárky pro děti děkujeme!

Pro milovníky soutěží proběhne také vánoční Vyfoť se se Santou a vyhraj.

Kdo se spolu s vánočním mužem a dárkem zakoupeném na veletrhu vyfotí a svůj snímek nasdílí na sociálních sítích, může vyhrát atraktivní ceny.

Při odchodu domů se můžete zapojit do projektu Zachraň stromek.

Projekt lidem na zachranstromek.cz nabízí nedokonalé vánoční stromečky, aby zamezil plýtvání a zasadil se o jejich maximální zužitkování. Přibližně každý desátý je totiž kvůli svým nedokonalostem neprodejný a lesníci ho musí znehodnotit. Pokud je ale zachráníme, o to více stromků bude lesníkům zbývat například na osazování volných ploch a lesů zničených kůrovcem.

Nedokonalé stromečky na podporu projektu ZACHRAŇ STROMEK bude možné zakoupit na veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY na venkovní ploše před vstupem do Vstupní haly II.

Srdečně vás zve obchodní a realizační tým veletrhu.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook