Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Srdečné poděkování


Vážení a milí vystavovatelé a partneři veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY,

přijměte naše srdečné poděkování za Vaši účast, podporu a víru v obnovení tradiční oblíbené akce po covidovém období a za Vaše přispění k pohodové předvánoční atmosféře.  

Veletrh dárků, dekorací a spotřebního zboží STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY vdechl sváteční atmosféru areálu PVA EXPO PRAHA už potřinácté.

Na výstavní ploše 6 980 m2 mohli návštěvníci navštívit 210 expozic. Celkem 15 786 návštěvníkům posloužily Vaše produkty jako inspirace na vánoční nákup na jednom místě, kteří mohli vybírat z až 10 000 tipů na dárky pro své blízké.

Veletrh se stal místem se skvělou vánoční atmosférou i přehlídkou produktů tuzemských a zahraničních výrobců a dodavatelů. V širokém portfoliu byly k dispozici výrobky tradičních českých firem, produkty lidové tvořivosti a originální kousky nezávislé autorské tvorby. Nechyběly vánoční ozdoby a dekorace, svíčky a skleněné a porcelánové výrobky, ale také dobroty na vánoční tabuli a mnoho dalších zajímavostí.

Sváteční atmosféru dokreslilo náměstíčko s vánočním stromem nabízejícím posezení s poslechem koled. Chuť Vánoc bylo možné okusit i ve Vstupní hale II, kde se po celou dobu veletrhu konaly VÁNOČNÍ HODY. V soboru 10. prosince se tato sekce navíc rozrostla o BEZLEPKOVÝ TRH.

Aby přinesly STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY radost a štěstí také potřebným, nechyběl v PVA EXPO PRAHA STROM SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ. Organizátor a vystavovatelé se stali Ježíškem pro děti z dětských domovů a nadělili jim vánoční dárky.

K příjemnému prostředí na letňanském výstavišti přispěl také slavnostní doprovodný program s projektem Pomáháme dětem o Vánocích neziskové organizace Charita dětem. Zlatým hřebem programu bylo vystoupení hudebníka Felixe Slováčka, který zahřál srdce mnohých návštěvníků a vystavovatelů skladbami z Popelky a jiných pohádek. Ve vánoční produkci programu vystoupila se svými hity i skvělá Anička Slováčková. Děti si užily vánoční soutěže, tanec s Ondrou Mandíkem a zábavu s břichomluvcem Zdeňkem Polachem a jeho Matýskem. Na závěr se roztančilo jeviště, ale i hlediště s jedním z nejúspěšnějších světových revivalů ABBA STARS. Doprovodný program moderoval herec Miroslav Šimůnek.

Oblíbený zimní veletrh letos podpořil také záchranný projekt Zachranstromek.cz, který nabídl nedokonalé vánoční stromečky, aby zamezil plýtvání a zasadil se o jejich maximální zužitkování. Návštěvníci STŘÍBRNÝCH VÁNOČNÍCH DNŮ se tak mohli připojit k této unikátní akci a zachránit některý z nedokonalých stromečků.

Přejeme Vám krásné a pohodové vánoční svátky, vše nejlepší, mnoho zdraví a úspěchů v roce 2023.

Za organizační tým zdraví  Jindra Konečná.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook