Stříbrné vánoční dny
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Přihlaste se již nyní, výstavní plochy se rychle prodávají!


Vážení obchodní přátelé a příznivci vánočních trhů.
Zájem o oblíbený veletrh STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY je již v těchto dnech značný. Máme obsazeno téměř ½ výstavní haly a vy se můžete přihlásit k účasti stále za příznivé ceny výstavních ploch a zajistit si vaše oblíbené umístění stánku v hale. V loňském roce navštívilo veletrh kolem 16 000 návštěvníků, kteří si nakoupili od vystavovatelů mnoho originálních dárků pro své nejbližší a užili si předvánoční atmosféru s příjemnými zážitky z doprovodného programu a pohodové předvánoční atmosféry s mlsáním delikates a tvořením vánočních dekorací a dárků ve workshopech veletrhu. BUĎTE U TOHO S NÁMI I LETOS! Podejte přihlášku již dnes a nabídněte své zboží desetitisícům návštěvníků!

PROČ SE ZÚČASTNIT:

● Největší předvánoční veletrh v Praze s dlouholetou tradicí a kvalitním zbožím

● Nové výstavní haly ● Silná marketingová kampaň ● Vysoký ekonomický potenciál hlavního města Prahy ● Výborná dopravní dostupnost ● Velkokapacitní parkoviště přístupná ze dvou stran výstavního areálu

● Speciální sekce zaměřena na KREATIVITU (autorská tvorba, rukodělná a lidová tvořivost, workshopy vedené odborníky) ● Gastro zóna VÁNOČNÍ HODY ● Sobotní vánoční bezlepkový trh Společnosti pro bezlepkovou dietu z.s. 

● Atraktivní doprovodný program pro celou rodinu v duchu KREATIVITY s odborníky
a ukázkami ručních technik výrobků

Těšíme se na Vaši účast a na originální a zajímavé produkty. Srdečně Vás zve obchodní team veletrhu.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva SVD 2019

Facebook